Program


2000 LATE

2000 LATE

LATE 2000

INFO ORGANIZATORA (02.07.2020): Događaj LATE 2000 koji je trebalo da se održi 04. jula se odlaže do daljnjeg. Uskoro više informacija o novom datumu. Već kupljene ulaznice biće važeće i za novi datum.
 

Svi kupci mogu ulaznice da vrate i ostvare pravo na povracaj novca:
- Ulaznice kupljene online - poslati email na office@tickets.rs
- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima - povrat na Blagajni Štark Arene
- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica

 

 

INFO ORGANIZATORA (10.06.2020):

Punih inboksa pitanjem "KAD ĆE" i prepunog srca zbog toga, konačno vam zakazujemo novo druženje za subotu, 4. jula, u prostoru između hangara Luke Beograd!

Nema sumnje da će ovo biti luđi od najluđih provoda uz hitove strane i domaće zabavne muzike koju smo slušali odrastajući dvehiljaditih!

Karte u prodaji već od sutra, 10. juna - po prvoj ceni od samo 400 dinara! Apelujemo, kao i do sada, da ih nabavite što pre jer su uglavnom rasprodate unapred!

Ulaznice za prethodni termin (28.03.2020.) VAŽE I ZA OVU ŽURKU!

 

Budite dobri, odgovorni prema svom i zdravlju svih ostalih ljudi, lepo završite te ispite, pa se vidimo za manje od mesec dana da isplešemo sve brige!

 

Izvor: UGS PRO

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov…

Nick Cave and The Bad Seeds

Štark Arena, Beograd

Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15.…

Grupa NEGATIVE održaće koncert na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe...

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati