Izvođač


MARINA VODENIČAR
5

MARINA VODENIČAR

Rodjenje: 09.12.1982.

Rodjena 09.12.1982., diplomirala glumu na FDU u klasi profesora Vladimira Jevtovića. U Narodnom pozorištu Kikinda od 2012. godine.

Značajne uloge: Mlada (,,Ženidba i udadba”,  J. S. Popović),  Jelena (,,Čorba od kanarinca”, M. Radović), Supruga (,,Kako ubiti suprugu i zašto”, A. Amuri),…

 Nastavite
Web strana: https://www.instagram.com/marinavodenicar/

Trenutni programi


BOING BOING

TEATAR NA BRDU

Mark Kamoleti BOING – BOING Reditelj: Predrag Stojmenović Igraju: Radovan Vujović, Viktor Savić, Borka Tomović, Jelena Gavrilović, Nada Macanković/…

Rodjena 09.12.1982., diplomirala glumu na FDU u klasi profesora Vladimira Jevtovića. U Narodnom pozorištu Kikinda od 2012. godine.

Značajne uloge: Mlada (,,Ženidba i udadba”,  J. S. Popović),  Jelena (,,Čorba od kanarinca”, M. Radović), Supruga (,,Kako ubiti suprugu i zašto”, A. Amuri), Ruža (,,Sava Savanović- Vampirska simfonija”,  D. N. Nikolić), Berta (,,Boing-Boing” M. Kamoleti).

Dobitnica je Nagrade za najbolju glumicu na Festialu Studentskih Predstava u Blagojevgradu (Bugarska) za ulogu Nine Karnauhove u predstavi ,,Audicija” Aleksandra Galina, zatim  Nagrade za najbolju glumicu na Festiću u Beogradu za uogu Limenka u predstavi ,,Čarobnjak iz Oza”,  Nagrade za najbolje glumačko ostvarenje na 20. Danima Hrvatskog Filma za ulogu Nine u filmu ,,Pametnice”, i bila je nominovana za Kristalnu Prizmu za ulogu Mire u filmu ,,Vir”.

Igrala ju nekoilko domaćih serija kao što su ,,Vratiće se rode”,  ,,Žene sa Dedinja” , ,,Pozorište u kući”i druge. Ostvarila uloge u nekoliko filmova: ,,Na badji dan”,  ,,Vir”, ,,Najlepša je zemlja moja”…

Nekoliko puta se našla i u ulozi voditelja.

Trenutno igra u sledećim predstavama: ,,Sava Savanović – Vampirska simfonija”,  ,,Pidžama za šestoro”, ,,Zeko Zeko”, ,,Mirandolina”, a u kikindska publike je može videti i u predstavi “Čorba od kanarinca” koja redovno gostuje u Narodnom pozorištu Kikinda. (Izvor: pozoristekikinda.rs; opusteno.rs)

BOING BOING

BOING BOING

Pozor
  • Berta, Bernardova kućna pomoćnica
LETO NA GARDOŠU 2019. - LJUBAV DO GROBA

LETO NA GARDOŠU 2019. - LJUBAV DO GROBA

RAZNO
  • Glumac/Glumica

Preporuke


Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati