Izvođač


VESNA TRIVALIĆ

VESNA TRIVALIĆ

Rodjenje: 13.03.1965.

Vesna Trivalić (Beograd, 13. mart 1965) je srpskafilmska, televizijska, pozorišna i glasovna glumica. Karijeru je započela 1986. godine, da bi se kasnije proslavila ulogom u TV–seriji Bolji život. Ostvarila je zapažene uloge u filmovima Lajanje na zvezde, Rane i Život je čudo, zatim u drami Oktoberfest, za koji je nagrađena Zlatnom arenom na Filmskom festivalu u Puli, kao i u TV–serijama Metla bez…

 Nastavite
Web strana: https://www.instagram.com/p/B3cuU5EJncZ/

Trenutni programi


Trenutno nema programa.

Vesna Trivalić (Beograd, 13. mart 1965) je srpskafilmska, televizijska, pozorišna i glasovna glumica. Karijeru je započela 1986. godine, da bi se kasnije proslavila ulogom u TV–seriji Bolji život. Ostvarila je zapažene uloge u filmovima Lajanje na zvezde, Rane i Život je čudo, zatim u drami Oktoberfest, za koji je nagrađena Zlatnom arenom na Filmskom festivalu u Puli, kao i u TV–serijama Metla bez drške i Vratiće se rode. Njena najveća glumačka dostignuća su glavne uloge u serijama Porodično blago i Otvorena vrata.
Vesna se uz Seku Sablić smatra najvećom srpskom komičarkom, a za virtuoznost u ovom žanru nagrađena je i Zlatnim ćuranom.
Pozorišne uloge

Čorba od kanarinca
Bela kafa
Totovi
Tajna plave ptice
Doktor šuster
U plamenu strasti
Gospođa ministarka
Narodni poslanik
Izbiracica
Revizor

Više o umetniku:
Instagram - https://www.instagram.com/p/B3cuU5EJncZ/

(Izvor: sr.wikipedia.org; jdp.rs)

VRAT OD STAKLA

VRAT OD STAKLA

Pozor
  • Svetlana

Preporuke


Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati