Izvođač


KRISTINA  PAJKIĆ

KRISTINA PAJKIĆ

KRISTINA PAJKIĆ (Šabac, 1990) je najmlađa članica ansambla Šabačkog pozorišta. Diplomirala je glumu u klasi Juga Radivojevića na Univerzitetu Slobomir u Bijeljini i završila master kod Profesora Vladimira Keroševića na Akademiji dramskih umetnosti u Tuzli. Od svoje šeste godine, bavila se LA i ST plesovima; učestvovala na međunarodnim takmičenjima…

 Nastavite
Facebook: https://www.facebook.com/kristina.pajkic.9

Trenutni programi


Trenutno nema programa.

KRISTINA PAJKIĆ (Šabac, 1990) je najmlađa članica ansambla Šabačkog pozorišta. Diplomirala je glumu u klasi Juga Radivojevića na Univerzitetu Slobomir u Bijeljini i završila master kod Profesora Vladimira Keroševića na Akademiji dramskih umetnosti u Tuzli. Od svoje šeste godine, bavila se LA i ST plesovima; učestvovala na međunarodnim takmičenjima i osvajala značajne nagrade i medalje. Radila je kao instruktorka, u nekoliko plesnih škola i učestvovala u brojnim, recitatorskim takmičenjima. I danas se, pored glume, bavi koreografijom i scenskim pokretom, a značajniji angažmani u ovoj oblasti bili su joj u predstavama “Kršolovka”; “Improvizacija varijacija”, “Neobično veče”, “Tektonika osećanja”, “Boj na Dublju” i druge. Igrala je u dečijim predstavama Škole glume “Veselo majmunče”, kao i u predstavama “Scene Maska”.

Diplomirala je sa predstavom “Ludi od ljubavi” u Šabačkom pozorištu, nakon čega postaje članica ansamba i igra u predstavama: “Rable/Vrlina/Greh”, “Tektonika osećanja”, “Zima”, “Postmoderni kabare dobrog vojnika Švejka”, “Hajduci”, “Kainov ožiljak”, “Perikle”, “Dejstvo gama zraka na sablasne nevene”, “Revizor za jugositok”, “Život je san” i drugim… Njena, za sada, najznačajnija uloga je uloga devojke u predstavi “Rubište” (režija: Kokan Mladenović) za koju je višestruko nagrađivana. Za ovu ulogu, dobila je nagrade “Dušan Duka Jovanović”, “Zalog za budućnost” na Festivalu Pozorišno proleće i Nagradu Festivala “Joakim Vujić”. Takođe, dobitnica je glumačke nagrade Festivala “Mali Joakim” i Nagrade “Boris Kovač” za umetnički doprinos Šabačkom pozorištu… Pored rada u Šabačkom pozorištu, igrala je predstave u Beogradu, Sremskoj Mitrovici, Kruševcu itd. Glumi u serijama: “Sinđelići”, “Urgentni centar” i “Istine i laži”; snimala je filmove “Prokleti pas” i “Džems Bond je Srbin”, kao i nekoliko muzičkih spotova.

Više o umetniku:
Facebook - https://www.facebook.com/kristina.pajkic.9


(Izvor: sabackopozoriste.rs)

Dva viteza iz Verone

Dva viteza iz Verone

SABACKO POZORISTE
  • Julija
Mačak u čizmama

Mačak u čizmama

SABACKO POZORISTE
  • Glumac/Glumica
Na pučini

Na pučini

SABACKO POZORISTE
  • Mali brodolomnik
Probudi se, Kato

Probudi se, Kato

SABACKO POZORISTE
  • Katarina, starleta u usponu
Šumadija

Šumadija

SABACKO POZORISTE
  • Glumac/Glumica
ŠUMADIJA

ŠUMADIJA

Pozor
  • Glumac/Glumica

Preporuke


Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati