Izvođač


GORAN ŠUŠLJIK
7

GORAN ŠUŠLJIK

Stekao master iz pozorišne režije na FDU u Skoplju i diplomu glume na FDU u Beogradu. Bio je član Pozorišta „Boško Buha“, a član Jugoslovenskog dramskog pozorišta je od 1995.

Igra u kultnim predstavama JDP koje su na tekućem repertoaru. Najznačajnije…

 Nastavite
Facebook: https://www.facebook.com/goran.susljik?ref=br_rs
Web strana: https://www.instagram.com/goran_susljik/

Trenutni programi


Trenutno nema programa.

Stekao master iz pozorišne režije na FDU u Skoplju i diplomu glume na FDU u Beogradu. Bio je član Pozorišta „Boško Buha“, a član Jugoslovenskog dramskog pozorišta je od 1995.

Igra u kultnim predstavama JDP koje su na tekućem repertoaru. Najznačajnije uloge u JDP: u Metamorfozama, Polonije (Hamlet); Junak (Šine), Raša (Hadersfild), Propovednik, Martin (Kandid ili Optimizam); Miloš (Beogradska trilogija); Kiril (Bure baruta); Markiz (Mizantrop); Majer (Supermarket); Fekluša (Pseći valcer); Major (Italijanska noć); Horacio (Hamlet); Ivica (Brod za lutke); Dragan (Barbelo, o psima i deci); Manus (Prevođenje); Prominent (Nebeski odred); Knez (Rasprava).

Nagrađen dva puta Sterijinom nagradom. Dobitnik dve Godišnje nagrade.

Ostvario je zapažene uloge i u drugim pozorištima (CZKD, NP Beograd, Atelje 212, Pandur.Theaters, Zvezdara teatar, Teatar T).

Režirao je nekoliko predstava: Dva viteza iz Verone, Šuman – pesnik zvuka, Višnja u čokoladi, Sablja dimiskija, Žica. Postavka Izdaje Harolda Pintera u Teatru „Bojan Stupica“ njegov je master rad na studijama režije kod mentora Slobodana Unkovskog u Skoplju.

S Nebojšom Glogovcem osnovao producentsku kuću Eye to eye (producirali film Hadersfild po istoimenoj predstavi JDP).

Više o umetniku:

Facebook - https://www.facebook.com/goran.susljik?ref=br_rsInstagram - https://www.instagram.com/goran_susljik/Izvor: jdp.rs 

 

IZDAJA

IZDAJA

Pozor
Džeri
UOBRAŽENI BOLESNIK

UOBRAŽENI BOLESNIK

Pozor
Gospodin Pirgon

Preporuke


Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati