Izvođač


ANKA GAĆEŠA

ANKA GAĆEŠA

Upisala je osnovne studije Glume na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića i diplomirala sa najvišim prosekom u klasi 9,74. Na istom fakultetu 2013. godine završava i master studije. Njen master rad, predstava "Moj život - ispovest Isidore Dankan" uspešno se izvodi na stalnom repertoaru…

 Nastavite

Trenutni programi


Nijedan program se trenutno ne pokreće.

Upisala je osnovne studije Glume na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića i diplomirala sa najvišim prosekom u klasi 9,74. Na istom fakultetu 2013. godine završava i master studije. Njen master rad, predstava "Moj život - ispovest Isidore Dankan" uspešno se izvodi na stalnom repertoaru večernje scene pozorišta Boško Buha.

Kao student dobitnica je Godišnje nagrade dekana Fakulteta dramskih umetnosti za postignute izuzetne rezultate, kao i nagrade "Dr Branivoj Đorđević". Kao jedna od hiljadu najboljih studenata Srbije dobitnica je stipendije "Dositeja" Fonda za mlade talente Republike Srbije. Stipendiju je dobila dva puta, i na osnovnim i na master studijama.

Nakon diplomiranja odmah se zapošljava na Fakultetu dramskih umetnosti kao stručni saradnik na predmetu Scenske igre, a 2015. godine biva izabrana u zvanje višeg stručnog saradnika.  (Izvor: www.fdu.edu.rs; akademija28.com)

 

 

DOLCE VITA

DOLCE VITA

Pozor
Ružica
EKVUS

EKVUS

Pozor
Džil Majson
LJUBAV I MODA

LJUBAV I MODA

Pozor
CICA
LJUBINKO I DESANKA

LJUBINKO I DESANKA

Pozor
Desanka

Preporuke


Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.