ZAMENSKE ULAZNICE - VAUČERI

Po odluci organizatora događaja, a na osnovu uredbe o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti covid-19 ("Sl. glasnik RS", br. 106/2020), kupljene ulaznice mogu biti zamenjene za zamenske ulaznice – vaučere. Uredbu možete videti ovde.

Svi kupci koji su ulaznice kupili na nekom Ticket Vision webshopu (E-ULAZNICE), svoje ulaznice mogu zameniti za zamensku ulaznicu – vaučer putem online forme koja se nalazi na ovoj stranici. Za pristup formi, potrebno je registovati se sa istom email adresom sa kojom su ulaznice kupljene na Ticket Vision webshop-u.

Svi kupci koji su ulaznice kupili na Ticket Vision blagajnama ili na nekom partnerskom prodajnom mestu, svoje ulaznice mogu zameniti za zamensku ulaznicu – vaučer na Ticket Vision blagajni u Ušće Shopping Center-u (drugi sprat) (proveriti radno vreme).

NAPOMENA: Kupljene ulaznice moguće je zameniti samo za događaje za koje su organizatori omogućili ovu opciju. Naziv svakog organizaotra je ispisan na ulaznici. Trenutno je moguće zameniti kupljene ulaznice za zamenske ulaznice - vaučer, samo za događaje u organizaciji sledećih organizatora: Udruženje Klasičnih Gitarista Srbije, Centar E8 (Reflektor teatar), Long Play, Dvorana Doma Sindikata, Nišville Fondacija, Music Star, Cepelin media, Star Produkcija,

Za sva dodatna pitanja u vezi zamene ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs.

 

Uputstvo za korišćenje online forme za zamenu ulaznica možete pogledati ovde

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati