TICKETS.RS - VAŽNE INFORMACIJE

RADNO VREME BLAGAJNI / CALL CENTER-A

Zbog proglašenog vanrednog stanja i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, Ticket Vision blagajne i Call Center broj 0900 11 00 11 neće raditi sa strankama do daljnjeg. Informacije i vesti vezane za događaje mogu se dobiti na sajtu www.tickets.rs. i slanjem e-maila na office@tickets.rs.

 

POVRAT NOVCA ZA OTKAZANE DOGAĐAJE

Ticket Vision vrši usluge prodaje ulaznica u ime i za račun organizatora, prema uslovima kupovine objavljenim na https://www.tickets.rs/articles/1/terms-of-use. Kako bi smo mogli da izvršimo povrat sredstava kupcima, neophodno je da sredstva dobijemo od organizatora za svaki događaj posebno.

Povrat novca za ulaznice kupljene online - poslati email na office@tickets.rs.

Trenutno nije moguće izvršiti povraćaj novca za ulaznice kupljene na Ticket Vision blagajnama i ovlašćenim prodajnim mestima. U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, blagovremeno ćemo vas obavestiti o datumu i mestu povraćaja za fizičke ulaznice

 

DETALJNE INFORMACIJE U VEZI SA OTKAZANIM/ODLOŽENIM DOGAĐAJIMA

Najnovije vesti u vezi sa otkazanim i odloženim događajima, kao i detaljne informacije o povratu sredstava za pojedinačne događaje, možete videti na linkuhttps://www.tickets.rs/articles/80/otkazaniodlozenipremesteni-dogadjaji

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Tisztelt Felhasználónk!

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunk cookie-kat használ. Oldalunk használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Rendben