HOTHOUSE FLOWERS PROMO AKCIJA ZA DAN ŽENA

Do prvog srpskog koncerta poznatog irskog benda Hothouse Flowers ostalo je još nedelju dana – harizmatični frontmen Liam O Maonlai i ekipa otvaraju osmi Beogradski Irski Festival koncertom u Bitefartcafeu 13.marta u 20h.

Organizator koncerta je odlučio da povodom predstojećeg Dana žena omogući svim kavaljerima da povedu svoju bolju polovinu na koncert – od danas do ponedeljka 9.marta na svim prodajnim mestima Ticket Visona i online na tickets.rs moći će da se kupi ’’ulaznica za dvoje’’ po posebnoj promotivnoj ceni od 2.000,00 RSD.

Iskoristite ovu sjajnu akciju da uživate u energičnoj svirci irskog trija, poznatog po hitovima ’’Don’t Go’’, ’’Give It Up’’ i ’’I Can See Clearly Now’’.

’’Kako se približava beogradski koncert, tako je i naše ushićenje sve veće’’ tvrdi pevač Liam O Maonlai. ’’Čast nam je što otvaramo Beogradski Irski Festival, poznat po dobrom programu i sjajnoj energiji. Čuli smo da imamo dosta fanova u Srbiji i regionu, pa ih pozivamo da zajedno sa nama na pravi način proslave Dan Svetog Patrika’’.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs! When click on "SUBSCRIBE" button, user accepts to receive Tickets.rs e-mail news.

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.


Dear Customer,

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. Privacy Policy

Accept