Izjava o zaštiti ličnih podataka

Registracija, prikupljanje i upotreba informacija

Tokom procesa kupovine skupljamo podatke kao što su ime, prezime, adresa isporuke, broj telefona i Vaša e-mail adresa. Vaše podatke koristićemo samo u svrhu izvršenja naše usluge i plaćanja. Da biste primali naš newsletter, potrebno nam je Vaše ime i e-mail adresa. Da biste dobili vesti, potrebno je da se prijavite na naš newsletter. Poštujući Vašu privatnost, omogućili smo vam da se sami odjavite sa ove liste. Pogledajte odeljak "Odjavljivanje / isključivanje" ovog dokumenta. Ticket Vision d.o.o. je ekskluzivni vlasnik podataka prikupljenih na web sajtu www.tickets.rs . Ticket Vision d.o.o.  prikupljeni podaci neće biti dostupni trećim licima.

Narudžbine

Morate uneti podatke o kontaktu (kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona i adresa isporuke) i informacije o plaćanju (kao što su broj platne kartice, datum roka i ime platne kartice ako se odlučite da platite platnom karticom). Ticket Vision d.o.o. nema uvid o podacima vezanim za platnu karticu, već se proces unosa tih podataka vrši na platformi provajdera plaćanja.

Mi ćemo koristiti ove informacije za izdavanje fakture i ispunjenje Vašeg naloga. U zavisnosti od ličnih podataka koje pružate, biće vam poslata faktura sa identifikacionim brojem kupovine i svim ostalim potrebnim informacijama. Ako dođe do problema pri popunjavanju Vašeg naloga, koristićemo te informacije da Vas kontaktiramo.

Odnosi s kupcima

Lične informacije koje unesete će nam pomoći da stupimo u kontakt sa Vama, odgovorimo na Vaša pitanja, pružimo usluge koje ste izabrali i upravljate nalogom. Ako je potrebno, kontaktiraćemo Vas putem e-maila ili telefona.

Profil

Sakupljamo informacije koje primamo putem kolačića i datoteka dnevnika, ali mi ne stvaramo nikakav "profil" Vaših preferencija. Povezaćemo Vaše lične podatke sa Vašim kupovinama, ali ih nećemo deliti sa trećim licima.

Ankete i takmičenja

Povremeno ćete imati priliku da učestvujete na takmičenjima ili anketama koje će biti objavljene na našoj web stranici. Ako odlučite da učestvujete, moraćete da unesete određene lične informacije. Učestvovanje u ovakvim događajima je potpuno dobrovoljno i sami odlučujete da li želite da unesete ove informacije. U većini slučajeva biće potrebni kontakt podaci (kao što su ime i adresa za isporuku) i demografske informacije (kao što je poštanski broj).

Koristićemo ove informacije da informišemo pobednike i dodelimo nagrade, kontrolišemo posećnost sajta i ponudimo učesnicima unos na našoj e-mail listi. Nećemo otkriti lične informacije koje ćete uneti tokom takmičenja ili istraživanja trećim licima.

Korišćenje i objavljivanje podataka

Vaše lične podatke ponekad delimo trećoj strani i pružaocima usluga. Treće strane, koristimo za pružanje usluga dostave kao i za proces plaćanja kreditnom karticom preko naše web stranice. Ove kompanije lične podatke čuvaju i koriste po svojim pravilima o zaštiti podataka.

U slučaju da bilo koja treća strana koja nije naš agent ili pružalac usluga, traži informacije, bićete obavešteni, a Vi ćete imati mogućnost da odlučite da li želite da date svoje lične podatke ovom klijentu.

Odricanje

Zadržavamo pravo otkrivanja Vaših ličnih podataka ako to zahtieva zakon i ako vjerujemo da je obelodanjivanje neophodno za zaštitu naših prava i / ili za postupanje u skladu sa sudskom istragom, sudskim nalogom ili pravnim postupkom.

Odjavljivanje / isključivanje

Na zahtev za unos Vaših ličnih podataka, takođe imate mogućnost da "odbijete" upotrebu ovih informacija u određene svrhe.

Ako više ne želite da primate naš newsletter i promotivne poruke, možete se odjaviti. U svakom newsletter-u i e-mailu možete pronaći uputstvo za odjavu, a takođe nam možete pisati na office@tickets.rs  ili poslati pismo na Ticket Vision d.o.o., Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd.

Datoteke dnevnika

U skladu sa pravilima većine web lokacija, automatski prikupljamo određene informacije i čuvamo ih u log fajlovima. Ove informacije uključuju Internet protokol (IP) adrese, tip pretraživača, Internet Service Provider (ISP) stranica sa kojih ste pristupili sajtu i stranicu na koju se ide iz našeg sistema, datum i vreme pristupa, i tok podataka po kliku.

Ova informacija, koja ne identifikuje pojedinačne korisnike, se koristi za analizu trendova, administraciju sajta, praćenje korisničkog kretanja i prikupljanje demografskih podataka o našim korisnicima uopšte.

Ne povezujemo ove podatke sa ličnim podacima.

Kolačići

Koristimo kolačiće na ovoj web stranici. Kolačić je mala tekstualna datoteka koju web lokacija čuva na računaru za čuvanje određenih informacija.

Koristimo ID-e kolačića i redovne kolačiće. Pomoću kolačića ID sesije možemo vam pomoći da se krećete na našem sajtu. Ovaj kolačić se briše kada zatvorite svoj web pretraživač. Stalni kolačić se dugo čuva na Vašem disku. Možete da uklonite trajne kolačiće koristeći uputstva u odeljku "Pomoć" u Vašem web pretraživaču. Za više informacija i rukovanje kolačićima posetite http://www.cookiecentral.com/.U stalnom kolačiću upišemo Vašu lozinku, koju morate samo jednom snimiti. Takođe možete da koristite našu web lokaciju ako odbijete kolačić, ali upotrebljivost većine oblasti će biti ograničena. Nijedan od naših poslovnih partnera ne koristi kolačiće na našoj web stranici.

Linkovi na druge stranice

Ova stranica sadrži linkove na web lokacije koje nisu u vlasništvu ili kontrolisane od strane Ticket Vision d.o.o.  Nismo odgovorni za politiku privatnosti ovih stranica. Preporučujemo da pročitate politiku privatnosti za svaku lokaciju koja prikuplja lične podatke i da budete pažljivi kada napustite našu web lokaciju. Naša politika privatnosti se odnosi samo na informacije koje sakupljamo na ovoj web lokaciji.

Pristup ličnim informacijama

Ako se Vaše lične informacije menjaju, možete ih ispraviti ili ažurirati unošenjem promena u polju "Korisnički nalog" ili putem e-maila office@tickets.rs ili poslati pismo na Ticket Vision d.o.o., Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

Sigurnost

Sigurnost Vaših ličnih podataka je važna za nas. Svi Vaši lični podaci će biti transferisani SSL (Secure Socket Layer) metodom u 128-bitnoj enkripciji (RSA s 1024bita) i zbog toga ne mogu biti iskorišćene od strane trećih osoba. Ovo je trenutno najnoviji standard sigurnosti na internetu. Ticket Vision d.o.o. je sertifikovan od strane AlphaSSL (https://www.alphassl.com/). Ovlašćeni overilac sertifikata garantuje siguran prenos Vaših podataka i autentičnost našeg servera. 

Za zaštitu Vaših ličnih podataka koristimo industrijski prihvaćene standarde, kako tokom samog prenosa tako i kada dođu do nas. Međutim, nikakav način slanja podataka preko Interneta ili elektronskog skladišta nije 100% siguran. Stoga, uprkos upotrebi opšte prihvaćenih standarda i metoda zaštite Vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost. Da biste saznali više o bezbednosti na našem sajtu možete nam poslati e-mail na ofice@tickets.rs ili poštom na Ticket Vision d.o.o., Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

Promena u poslovanju

Ako Ticket Vision d.o.o. prolazi kroz poslovne promene, kao što su spajanja, sticanja druge kompanije ili prodaje veći deo svoje imovine Vaši lični podaci će verovatno biti deo prodate imovine. Bićete obavešteni o bilo kakvoj većoj promeni vlasništva ili kontroli Vaših ličnih podataka putem e-pošte ili putem hitnog obaveštenja na našoj web lokaciji 30 dana pre promene.

Izmene Izjave o privatnosti

Ako odlučimo da promenimo našu politiku privatnosti, objavićemo ove izmene na našoj web lokaciji i na drugim sajtovima za koje smatramo da su prikladni. Ovo će vam pomoći da znate kako se sakupljaju i koriste podaci, kao i okolnosti pod kojima se mogu otkriti.

Zadržavamo pravo izmene ove Izjave o privatnosti, tako da je redovno proveravate. Ovde ćete biti obavešteni o promenama naše politike privatnosti, ili putem e-pošte ili putem obaveštenja na našoj web stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja ili sugestije u vezi sa našom politikom privatnosti, možete nam poslati e-mail na office@tickets.rs ili poštom na Ticket Vision d.o.o., Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati