Prodaja karata za finale ABA lige kreće u sredu

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve Zvezdaše da prodaja karata za prve dve finalne utakmice ABA lige protiv Budućnosti kreće u sredu od 12 časova. I to na dva prodajna mesta, prostorije kluba na Malom Kalemegdanu i u prostorijama SD Crvena zvezda.
KK Crvena zvezda mts dočekaće Budućnost Voli u prve dve utakmice finalne serije ABA lige. Pomenuti mečevi igraće se u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ u petak i nedelju i to od 19 časova. Klub sa Malog Kalemegdana ovom prilikom javno zahvaljuje republici Srbiji, gradu Beogradu, Fudbalskom savezu Srbije, Rukometnom savezu Srbije i svima ostalima koji su u potpunosti razumeli od kolikog interesa su ove utakmice za srpsku košarku, ali i srpski sport uopšte. Bez njihove nesebične pomoći ne bi bilo moguće da se obe utakmice igraju u našoj kući, u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’. 
 
Karte za prve dve finalne utakmice između Crvene zvezde mts i Budućnost Voli prodavaće se u sredu od 12 časova na dva prodajna mesta – u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu i u prostorijama SD Crvena zvezda u ulici Ljutice Bogdana. 
 
Cene su veoma popularne, a ističemo da se prodaja karata vrši isključivo u paketu za obe utakmice po veoma popularnim cenama. Takođe, pri svakoj kupovini neophodno je priložiti ličnu kartu prodavcu radi identifikacije i ističemo da jedna osoba može kupiti maksimalno četiri karte.
 
CENE KOMPLETA KARATA ZA PRVE DVE UTAKMICE FINALA ABA LIGE:                  
 
TRIBINE              500,00 din.
 
PARTER B            800,00 din.
 
PARTER 4             800,00 din.
 
LOŽA                 1.800,00 din.
 
PLAVA LOŽA    1.400,00 din.
 
BELA LOŽA      1.200,00 din.
 
POČASNO MESTO BOČNO I RED         7.000,00 din.
 
POČASNO MESTO BOČNO II RED        5.000,00 din.
 
POČASNO MESTO BOČNO III RED       3.000,00 din.
 
POČASNO MESTO I RED                9.000,00 din.
 
POČASNO MESTO II RED               7.000,00 din.
 
Koliko je podrška navijača bitna u narednim utakmicama je suvišno govoriti jer je sve rečeno u trećoj polufinalnoj utakmici ABA lige protiv Partizana. Ogromna podrška i veličanstvena atmosfera bile su veliki elan za crveno-bele košarkaše koji su tu pozitivnu energiju pretvorili u ubedljivu pobedu. Ništa drugo se ne očekuje ni u petak, a posle i u nedelju. Pred košarkašima Crvene zvezde mts je tri velika koraka koji mogu da znače trofej i koji rezervišu kartu za Evroligu gde je po mnogim kriterijumima našem klubu i mesto. Zato, Zvezdaši, svi u dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’’.
 
Još jednom ističemo da će Crvena zvezda mts i ovog puta u potpunosti poštovati propozicije ABA lige (Propozicije i Obaveze klubova učesnika plejofa ABA lige – Član 41.3). S toga, naglašavamo da nijednom navijaču ekipe Budućnost Voli neće biti omogućen ulaz u dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’’ bez obzira da li on došao organizovano ili samoincijativno.
 
Neka dvorana cela, ponovo, bude crveno-bela! Jer sa vama se može sve što se poželi!

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati