MEN’S EHF EURO 2020 QUALIFIERS - Srbija - Hrvatska

Rukometni savez Srbije obaveštava sportsku javnost da će utakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020 između reprezentacija Srbije i Hrvatske biti odigrana u "Štark areni".

Termin utakmice ostaje isti - četvrtak, 18 časova.

Ulaz na utakmicu u "Štark areni" biće besplatan. Svim ljubiteljima rukometa koji su već kupili ulaznice - povraćaj sredstava biće omogućen samo na blagajni Štark Arene (počevši od srede 10.4 u 12 časova u narednih 30 dana). Online kupci će biti kontaktirani od strane Ticket Vision-a za dalje instrukcije o povratu sredstava.

Svi navijači moraju preuzeti besplatne ulaznice na blagajni "Štark arene" i glavnim blagajnama "Ticket Vision" uz ličnu kartu (jedna lična karta na dve ulaznice) kako bi prisustvovali utakmici.

Za gledaoce sa kupljenim VIP ulaznicama obezbeđena su mesta u VIP loži bez povraćaja novca.

Rukometni savez Srbije poziva sve ljubitelje sporta da podrže nacionalni tim pod svodovima arene koja pamti uspešnu organizaciju tri velika takmičenja 2012. i 2013. godine na kojima su osvojene dve srebrne medalje (EP 2012 muškarci i SP 2013 žene).

rssled

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati