MEN’S EHF EURO 2020 QUALIFIERS - Srbija - Hrvatska

Rukometni savez Srbije obaveštava sportsku javnost da će utakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020 između reprezentacija Srbije i Hrvatske biti odigrana u "Štark areni".

Termin utakmice ostaje isti - četvrtak, 18 časova.

Ulaz na utakmicu u "Štark areni" biće besplatan. Svim ljubiteljima rukometa koji su već kupili ulaznice - povraćaj sredstava biće omogućen samo na blagajni Štark Arene (počevši od srede 10.4 u 12 časova u narednih 30 dana). Online kupci će biti kontaktirani od strane Ticket Vision-a za dalje instrukcije o povratu sredstava.

Svi navijači moraju preuzeti besplatne ulaznice na blagajni "Štark arene" i glavnim blagajnama "Ticket Vision" uz ličnu kartu (jedna lična karta na dve ulaznice) kako bi prisustvovali utakmici.

Za gledaoce sa kupljenim VIP ulaznicama obezbeđena su mesta u VIP loži bez povraćaja novca.

Rukometni savez Srbije poziva sve ljubitelje sporta da podrže nacionalni tim pod svodovima arene koja pamti uspešnu organizaciju tri velika takmičenja 2012. i 2013. godine na kojima su osvojene dve srebrne medalje (EP 2012 muškarci i SP 2013 žene).

rssled

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati