SOLSTAFIR - promena lokacije

MM Concerts u saradnji sa SKCNS
ponosno predstavljaju:

 

SOLSTAFIR sa gostima

22. 03. 2019. MKC Petefi Šandor, Novi Sad

 

Događaj je prvobitno trebalo da se održi na Novosadskom sajmu, ali je iz tehničkih razloga ppremešten u MKC Petofi Šandor. Ulaznice kupljene za Novosadski sajam biće važeće i na novom mestu održavanja. Ukoliko nekome ne odgovara promena lokacije, može vratiti ulaznice.

 

Priča Solstafira  počela je 1995. godine kada je bend startovao svoje putovanje u underground black metal krugovima u kojima je obitavao narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova. Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu dešava se 2009. godine nakon izlaska albuma Kold koji ih gotovo preko noći lansira u najjače metal časopise, kao i radio i TV stanice širom sveta. U narednim koracima bend suvereno kreira svoj upečatljiv i originalan stil te danas sa najnovijim albumom Berdreyminn bez i malo ustručavanja možemo slobodno reći stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock / metal scene.

 

Nakon njihovog premijernog i rasprodatog pojavljivanja u Beogradu 2017. godine, fanovi nas neprestano ispituju kada se bend vraća u našu zemlju. Verujemo da je ova objava konačno zadovoljavajući odgovorJ

 

Pošto je bend za ovu priliku spremio specijalni set koji uključuje i gostovanje klasičnih akustičnih instrumenata koncert će biti održan u unikatnom prostoru MKC Petefi Šandor koji odiše retro duhom koji perfektno odgovara ovoj post rok atrakciji.

 

 

Ulaznice  u prodaji:

-pretprodaja2.000din

-nadankoncerta2.500din

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati