SOLSTAFIR - promena lokacije

MM Concerts u saradnji sa SKCNS
ponosno predstavljaju:

 

SOLSTAFIR sa gostima

22. 03. 2019. MKC Petefi Šandor, Novi Sad

 

Događaj je prvobitno trebalo da se održi na Novosadskom sajmu, ali je iz tehničkih razloga ppremešten u MKC Petofi Šandor. Ulaznice kupljene za Novosadski sajam biće važeće i na novom mestu održavanja. Ukoliko nekome ne odgovara promena lokacije, može vratiti ulaznice.

 

Priča Solstafira  počela je 1995. godine kada je bend startovao svoje putovanje u underground black metal krugovima u kojima je obitavao narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova. Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu dešava se 2009. godine nakon izlaska albuma Kold koji ih gotovo preko noći lansira u najjače metal časopise, kao i radio i TV stanice širom sveta. U narednim koracima bend suvereno kreira svoj upečatljiv i originalan stil te danas sa najnovijim albumom Berdreyminn bez i malo ustručavanja možemo slobodno reći stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock / metal scene.

 

Nakon njihovog premijernog i rasprodatog pojavljivanja u Beogradu 2017. godine, fanovi nas neprestano ispituju kada se bend vraća u našu zemlju. Verujemo da je ova objava konačno zadovoljavajući odgovorJ

 

Pošto je bend za ovu priliku spremio specijalni set koji uključuje i gostovanje klasičnih akustičnih instrumenata koncert će biti održan u unikatnom prostoru MKC Petefi Šandor koji odiše retro duhom koji perfektno odgovara ovoj post rok atrakciji.

 

 

Ulaznice  u prodaji:

-pretprodaja2.000din

-nadankoncerta2.500din

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Tisztelt Felhasználónk!

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunk cookie-kat használ. Oldalunk használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Rendben