O nama

Ticket Vision d.o.o. je registrovano preduzeće za elektronsko štampanje, distribuciju i prodaju ulaznica za sve vrste događaja putem interneta i mreže prodajnih mesta, prisutno na srpskom tržištu od 2005. godine.

U ovom trenutku Ticket Vision d.o.o. ima mrežu sa više od 200 prodajnih mesta širom Srbije sa glavnim blagajnama u Beogradu – TC Ušće, blagajna u Domu omladine Beograda, Cvetni trg i Bilet centar, online prodaju putem tri portala: tickets.rs, nasceni.rs i enterbelgrade.rs, call center 0900 11 00 11 (cena poziva iz fiksne i mobilne mreže MTS-a iznosi 48,00 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva).

Ticket Vision d.o.o.  sistem za prodaju ulaznica je sveobuhvatan, sa jednostavnim i funkcionalnim prikazom prodaje i rezervacije ulaznica za muzičke, sportske, kulturne i druge događaje.

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati