USKORO POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA NAJVEĆI SPORTSKI DOGAĐAJ U SRBIJI

Kraljica sportova kuca na naša vrata. Smotra najboljih atletičara sveta u prestonici Srbije zakazana je za period od 18. do 20. marta 2022. godine kada će pod svodovima Štark Arene biti održano  Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani.

Ulaznice za najveći sportski spektakl ikada organizovan na našim prostorima uskoro kreću u prodaju. Zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na web lokaciji tickets.rs.

Srbija i grad Beograd ugostiće preko 1000 atletičara, trenera i oficijalnih lica iz više od 150 zemalja sveta. Najveća imena, asovi kraljice sportova sa svih strana meridijana boriće se za titulu svetskog šampiona upravo u našem gradu, a među njima biće i svetski rekorder u skoku motkom Armand Duplantis, svetska šampionka na 1500 m Sifan Hassan, bronzana sa olimpijskih igara u Tokiju na 400 m prepone Femke Bol, dvostruki olimpijski osvajač zlatne medalje i svetski rekorder u bacanju kugle Rajan Krauzer.

Atletika koja je temelj i polazište svih sportova nastavlja sa tradicijom organizacije velikih takmičenja u gradu na ušću dve reke, našem Beogradu. Više od pola veka, tačno 52 godine, proteklo je od kako je Beograd bio domaćin četvrtih Evropskih atletskih igara u dvorani, u najboljoj arena kraljice sportova u tom vremenu, premda improvizovanoj u Hali 1 Beogradskog sajma. Odlična borilišta donela su tri nova svetska rekorda i odluku evropske atletske kuće da se od 1970. godine održavaju evropski šampionati u dvorani.

Pre devet godina naša zemlja bila je domaćin SPAR Evropskom prvenstvu u krosu, a pre više od četiri godine ugostila je najbolje atletičare starog kontinenta, na Evropskom šampionatu u dvorani 2017.godine. Organizacija ovog takmičenja je po mišljenju stručnjaka donela niz novina koji su postali standardi za naredna prvenstva.

Verujemo da će Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani 2022. pomeriti sve granice i biti sinonim za kvalitet, efikasnost i gostoprimstvo planetarnih atletskih smotri.

 

Izvor:SP Atletika 2022 d.o.o.

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati