USKORO POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA NAJVEĆI SPORTSKI DOGAĐAJ U SRBIJI

Kraljica sportova kuca na naša vrata. Smotra najboljih atletičara sveta u prestonici Srbije zakazana je za period od 18. do 20. marta 2022. godine kada će pod svodovima Štark Arene biti održano  Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani.

Ulaznice za najveći sportski spektakl ikada organizovan na našim prostorima uskoro kreću u prodaju. Zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na web lokaciji tickets.rs.

Srbija i grad Beograd ugostiće preko 1000 atletičara, trenera i oficijalnih lica iz više od 150 zemalja sveta. Najveća imena, asovi kraljice sportova sa svih strana meridijana boriće se za titulu svetskog šampiona upravo u našem gradu, a među njima biće i svetski rekorder u skoku motkom Armand Duplantis, svetska šampionka na 1500 m Sifan Hassan, bronzana sa olimpijskih igara u Tokiju na 400 m prepone Femke Bol, dvostruki olimpijski osvajač zlatne medalje i svetski rekorder u bacanju kugle Rajan Krauzer.

Atletika koja je temelj i polazište svih sportova nastavlja sa tradicijom organizacije velikih takmičenja u gradu na ušću dve reke, našem Beogradu. Više od pola veka, tačno 52 godine, proteklo je od kako je Beograd bio domaćin četvrtih Evropskih atletskih igara u dvorani, u najboljoj arena kraljice sportova u tom vremenu, premda improvizovanoj u Hali 1 Beogradskog sajma. Odlična borilišta donela su tri nova svetska rekorda i odluku evropske atletske kuće da se od 1970. godine održavaju evropski šampionati u dvorani.

Pre devet godina naša zemlja bila je domaćin SPAR Evropskom prvenstvu u krosu, a pre više od četiri godine ugostila je najbolje atletičare starog kontinenta, na Evropskom šampionatu u dvorani 2017.godine. Organizacija ovog takmičenja je po mišljenju stručnjaka donela niz novina koji su postali standardi za naredna prvenstva.

Verujemo da će Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani 2022. pomeriti sve granice i biti sinonim za kvalitet, efikasnost i gostoprimstvo planetarnih atletskih smotri.

 

Izvor:SP Atletika 2022 d.o.o.

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati