Vaterpolo klub Novi Beograd postao novi partner TICKETS-a

Stara izreka koja kaže da najbolji uvek idu sa najboljima još jednom je dobila svoju potvrdu. U prilog tome svedoči i podatak da je Vaterpolo klub Novi Beograd postao novi partner TICKETS-a, i da će od ove sezone sve ulaznice za utakmice Novobeograđana biti distribuirane preko prodajne mreže TICKETS-a.

Vaterpolo klub Novi Beograd ove sezone oformio je izuzetno jaku ekipu, koju su mediji već proglasili za DREAM TEAM, što i ne čudi ako se u obzir uzme činjenica da su u klub stigli takvi asovi poput Dušana Mandića, braće Gojka i Duška Pijetlovića, Nikole Jakšića, braće Strahinje i Viktora Rašovića, Radomira Drašovića, grčkog internacionalca Jorgosa Vlahopulosa... Ako se tome doda i da je prvi trener ekipe nekadašnji proslaljveni reprezentativac i član stručnog štaba naše reprezentacije Vladmir Vujasinović nema sumnje da će utakmice vaterpolista Novog Beograda biti istinski sportski spektakl.Osim učešća u Superligi Srbije, koja je shodno kvalitetu i ostalih timova okaraktaerisana kao jedno od najkvalitetnijih nacionalnih vaterpolo šampionata na svetu, vaterpoliste Novog Beograda očekuje učešće u regionalnoj Premier ligi, kao i i Ligi šampiona.

Domaćin prvog turinra regionalne vaterpolo lige upravo će biti Novi Beograd, od 24. do 28. novembra, kao Fajnal-ejta Lige šampiona.

Najbolji vaterpolo ove sezone definitivno će se igrati na bazenu „11. april“, a ulaznice za pravi sportski užitak pribavite na prodajnim mestima TICKETS-a.

 

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati